lördag 23 september 2017

Walk in closetDunk, dunk, dunk. Jag vaknade till hammarslag och gick en lov för att se vad det var som stod på och det visade sig vara mellandottern som var i full färd med att skapa sin egen walk-in-closet eftersom vi vägrat att bygga ut huset för att hon ska få en sådan. Nu får man kanske vara i minsta laget för att kunna gå in allt för mycket i den här garderoben, men när hon var mindre var det fullt möjligt att gå in. Här kan du se hur det såg ut då.Jag tycker hon fick till den här garderoben riktigt bra - var sak på sin plats och ordning och reda. Det hon håll på att spika var krokarna till halsbanden och glasögonen.


En kalender finns på plats med tillhörande penna för att man ska kunna hålla koll. När jag själv tittar på bilderna för tre år sedan och idag slås jag av hur stor skillnad det är på en nioåring och en tolvåring. Tänk om man själv hade utvecklats lika mycket på tre år.

3 kommentarer:

 1. Man blir glad när barn är kreativa och beslutsamma. Fint! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Jag blir så glad över att ni låter henne få utlopp för sin kreativitet, hoppas att jag kommer vara så också. Och riktigt fint har hon fått till det. Kul att få ålder på barnet också. Och tack för peken i min blogg angående mitt barn.

  Roligt att du gjorde något på MM också, vissa saker liksom tar energi fast inte tillräckligt för att man ska ta tag i dem utan en spark i baken. Så är det för mig iaf. Skönt när den sparken kommer.

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte tänka mig annat än att du kommer att göra det!! Du kan nog inte låta bli.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!