onsdag 6 september 2017

Kladdkakor från i somras


I sommar har det minsann ätits kladdkakor av lite olika sorter. Känns roligt att se tillbaka på sommarminnen, särskilt den här veckan när vi haft en sista släng av sommaren. Den översta var kolasås om jag minns rätt, den undre var lime och vit choklad. Den nedersta var späckad med polkagrisar och så sockerstinn att vi fick hacka loss den från formen.


Visst har ni sett att det kommit ett nytt Monthly Makers tema hos Emilia Westerström. Uj, uj uj, jag som tyckte förra temat var svårt - kläder, men det är inget emot nästa tema - inredning. Inte min favorit den här gången heller men funderar väl lite och ser om jag kommer på något.


3 kommentarer:

 1. Du gör ju supermycket med inredning och så snygga och coola saker så du skulle kunna bidra med ett inspirationsinlägg. Skidhängaren poppar upp i mitt huvud, röda ramarna och papie mashesvanem (hur nu papperskonsten stavas), rymdvarelserna som svävar under jorden. På't bara :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för pepp! Så hade jag inte riktigt tänkt. Hrm... kanske det. Nu lossnar det lite. Känner hur hjulen börjar snurra i skallen 😊

   Radera
  2. Broderi är ju också inredning. Vore kul med broderi på metanivå typ som hon som tolkade kläder i en skulptur :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!