måndag 12 mars 2012

Mormorsrutor del 1


Jag har fått ärva! Jag har fått 45 stycken mormorsrutor i arv. Jag har aldrig virkat mormorsrutor men det var precis så lätt som jag hört att det skulle vara. Ett perfekt framför TV:n jobb. Rutorna jag fick var gröna, lila och blå och det var tänkt att det skulle bli en babyfilt. Jag trodde att filten i princip var klar och tänkte att om jag köper tre färger till har jag tillräckligt många rutor för en normalstor filt. Jag  vet inte hur jag tänkte, men ack vad jag bedrog mig. När jag glad i hågen virkat upp mina tre nystan lägger jag ut dem på golvet. Något jag borde gjort mycket tidigare. Det var tillräckligt med rutor till en liten babyfilt. En filt för en nyfödd skulle man kunna säga. Jag borde ha fattat det. Dags att repa energi för en nystart av projektet. Det får bli en annan dag.  Så här kommer den färdiga filten att se ut. Fast något större. 


Vill du se fler bidrag till Husmorsskolans symöte klickar du här

8 kommentarer:

 1. Hej!

  Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där hittar du spännande brittiska märken.

  Vänliga Hälsningar,
  Miss Alicia

  SvaraRadera
 2. Har också gett mig på att virka mormorsrutor och det är ett mastodontprojekt! Men men, i värsta fall får det bli en halsduk. ;)

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅ just i dag är jag i stort behov av att lära mig virka mormorsrutor men det ser ju inte så svårt ut. Ha en fin fin syföreningstisdag/Gela

  SvaraRadera
 4. Älskar mormorsrutor och dessa var extra fina!

  SvaraRadera
 5. Å vilka fina färger tillsammans! Jag kunde virka litegrann när jag var liten men nu vet jag inte... skulle aldrig klara en mormorsruta i alla fall, så jag är djupt imponerad!
  Heja dig!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Härligt inspirerande blogg du har! =)

  SvaraRadera
 7. Åh vilka härliga färger på de söta mormorsrutorna! Kommer bli en väldigt vacker filt så småningom.

  Tack för dina vänliga kommentarer i min blogg! :)

  SvaraRadera
 8. Känner igen fenomenet. Efter en massa slit har jag kommit upp i 16½ rutor - det blir en mycket liten filt det... :-D

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!