söndag 11 mars 2012

Robot"Skriv ner orden i rutan för att bevisa att du inte är en robot". Jag upplever att jag har svårt att urskilja vilka bokstäverna är. Särskilt när jag bloggar från mobilen. Emellanåt är det så illa att jag inte lyckas skriva rätt. Detta gör mig fundersam. Jag kanske är en robot? Eller håller på att förvandlas till en? Men så kommer det stunder som denna då jag ser att en enkel skugga från en pappersremsa kan vara en njutning för ögat. Jag triumferar. Jag är nog ingen robot i alla fall.

Det verkar som att jag själv har denna ordverifiering, något jag inte var riktigt medveten om. Jag har försökt ta bort det men inte riktigt lyckats, tyvärr. Hittar inte var man ändrar det. Någon som vet var det sitter?

6 kommentarer:

 1. Haha jag har också börjat fundera på om jag är en robot... & när man äntligen listat ut vad det ska stå ändrar autocorrect till nåt annat, suck. Kommer inte ihåg var man ändrar inställningarna men har gjort det själv nånstans. sekretess? Säkerhet? Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är skitjobbigt med ordverifiering. Har tagit bort den på min blogg och tänker att om jag får spam så får jag väl ta ställning igen, men det har inte hänt hittills. Tror man tar bort den under sekretess lr kommentarer på inställningarna

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig. Jag märkte också att jag hade det på min blogg, men min dotter hjälpte mig att ta bort det.

  SvaraRadera
 4. Ja usch och fy för robottestet - nästan omöjligt att få rätt!
  Så här får du bort den: Du måste byta till gamla gränssnittet (under "mutter"ikonen som heter blogger-alternativ), gå till inställningar, kommentarer, kryssa i nej till ordverifiering, spara och sen gå tillbaka till nya gränssnittet...

  SvaraRadera
 5. Har nu fixat det! Tack för hjälpen! Sparade mig åtskilliga timmar och irritationsnivån steg inte alls. Känns som att man redan uträttat en hel dags arbete som man kan vara stolt över :-)

  SvaraRadera
 6. Hej! tänkte bara tipsa om att jag kör en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:) Har även massa tävlingar med fina priser så gå in på min blogg och passa på att anmäl dig
  Om du inte vill ha såna här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en underbar vecka kram joanna:)
  Ps. länkar till tävlingen finns i bloggens vänsterspalt men kolla så du anmäler dig till en aktuell tävling då dagens blogg pågår varje dag:)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!