.

tisdag 3 januari 2017

Kub-hyllor


Nu är det ju ett tag sedan jag fick mina förvaringslådor från CC Hobby. Jag hade tänkt att de skulle bli till nattygsbord till min man eftersom han inte hade något. Det har nu inte blivit av eftersom intresset var ljumt.


Nu visar det sig att mitt nattygsbord fullkomligt översvämmas av barnböcker och det bildas liksom ett bok-skred som med jämna mellanrum hotar att dra med sig mina saker ner på golvet. Detta trots att jag rensar och staplar böckerna allt som oftast. Jag tycker det är roligt och superviktigt att barnen gillar böcker så det är ingen idé att klaga. Då kom jag på att jag ju hade eminenta förvaringslådor som jag inte ännu hängt upp.


Från början hade jag tre lådor men nu när jag skulle hänga upp dem hittade jag bara två. Jag letade igenom HEEEELA huset utan att hitta dem och fick till slut ge upp. (För att dagen efter hitta lådan i hallbyrån, full av solglasögon). Visst är det irriterande när man vet att man haft en sak men inte kan återfinna den.

Tycker själv att kombinationen skrikrosa vägg och illgröna lådor blev helt underbar men jag vet att den kan sticka i ögonen på en del.

Kuriosa 1 - mina glasögon syns inte på den nedersta bilden för jag var tvungen att ta på dem för att kunna se och fota på lite längre håll

Kuriosa 2 - en av döttrarna kom mitt i fotograferingen och ryckte åt sig sin hudlotion. Jag hade tagit hennes eftersom det var snyggare flaska än min på den översta bilden.

2 kommentarer:

  1. Haha detta stylande för fotona :-D Hade någon nämnt färgkombinationen så hade jag inte trott på den men det blev ju snyggt! Och snyggt med kuberna som bokförvaring! Skrattade gott och igenkännande åt den försvunna kuben. Gudars vad man kan leta ibland och så visar det sig att prylen har fått ett smart använingsområde, som man inte ens minns att man gav den.

    SvaraRadera
  2. Smart och snyggt!! Hahaha, kul kuriosa;)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!