.

måndag 26 juni 2017

I tvättstugan


I en familj på fem med ensamt ansvar för all tvätt (min man gör all mathandling efter att vi delat upp dessa två uppgifter) säger det sig själv att jag tillbringar rätt mycket tid i tvättstugan. Jag trivs rätt bra där med en bra pod i lurarna, gående på mina virkade trasmattor, vilka finns i överflöd i tvättstugan. Ja, det är där de hamnat, jag hittade inget bättre ställe för dem. Jag har också hängt upp lite retro-reklamkort på väggarna lite här och var i de två rum som vår tvättstuga består av, t ex de som syns på bilden. Jag tycker de är så fina, men de passar liksom inte någon annanstans i huset. Om det inte varit för det faktum att tvättstugan har betongväggar hade jag haft mycket mer uppsatt där. Det hade kunnat vara en riktig samlingsplats för saker jag gjort men som jag ledsnat på. Typ som de väggar som man endast ser hos galna mördare i amerikanska deckare - överfyllt med en galens människa besatthet. Men som det är nu är det endast saker som kan hållas uppe med häftmassa som kan hänga där. Kanske lika bra det.

1 kommentar:

  1. Ryser av skräckblandad förtjusning här. Ni måste ju omedelbums montera upp ett träskikt på väggarna så att du kan börja fylla på. :-)

    Skulle gärna vilja se hur golvet ser ut med alla mattor. Tycker det är så vackert och så skönt att gå på men har aldrig haft något rum där det varit funktionellt.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!