.

lördag 1 juni 2013

Maskros-oroDet är inte ofta man har för få maskrosor men idag hände det. Jag såg en oro av maskrosor och ibland har man tur att man ser sådant just när det är säsong för det. Jag har för mig att det var hos Creative Jewish Mom, min senaste favorit, jag såg den men nu när jag ska skapa en länk är inlägget så klart som bortblåst. Kanske var det inte där jag såg det? Lämna en kommentar om du vet var det är. 


Min oro blev avsevärt kortare i maskroshängena än jag hade tänkt mig. Larvfobi och pollenallergi
begränsade storleken, men med tanke på dessa hinder är jag väldigt stolt över det jag fick ihop. Det kan tilläggas att jag hade plasthandskar när jag knåpade ihop den. Jag intalar mig att det var på grund av pollenallergin, vilket känns OK, men innerst inne fruktar jag att det var larvfobin som fick mig att trä på handskarna, vilket inte känns OK. 


Detta är mitt bidrag till Sveas härmapa, även om jag inte återfinner originalinlägget.

6 kommentarer:

 1. Kul att du vill vara med i Härmapan!

  SvaraRadera
 2. fint... och kul att kunna använda maskrosor till något tjusigt!

  SvaraRadera
 3. Så fin! Jag kanske apar efter. Det beror förstås på om jag har tålamod nog att plocka så många maskrosor. I och för sig lär man inte behöva ströva milsvida omkring för att hitta ett lagom bestånd! Men, jädrans läckert pyssel!! I torkat tillstånd?? Är den fortfarande fin då??

  SvaraRadera
 4. Inte lika fin torkad. Slängde den.

  SvaraRadera
 5. Inte lika fin torkad. Slängde den.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!