.

söndag 23 juni 2013

Varför är Borgmästaren anonym?

Vem är Borgmästaren?

Jag bor i en mellanstor stad och har ett yrke som innebär att jag träffar många människor.

För mig är bloggen ett sätt att få vara mig själv och vara riktigt privat. Som de säger i reklamen
"När du vill vara dig själv för ett tag". Samtidigt som jag visar mitt hem på nätet är det inte många i min verklighet, in real life, som vet att jag har en blogg. Praktiskt taget ingen utanför familjen. Jag vill ha det så. De många människor jag träffar genom mitt jobb är oftast mycket trevliga personer men jag vill ändå kunna göra skillnad på mitt arbetsliv och mitt privatliv. Jag vill inte att de jag träffar i verkligheten ska kunna se in i mitt hem och se vad jag gör på kvällarna. Detta känns för privat. Samtidigt lägger jag ut bilder från det jag gör och från mitt hem i och med att jag publicerar det på bloggen. Det blir lite dubbelt, jag inser det. Men det funkar för mig. 

Givetvis är det ju så att de som varit hemma hos mig och råkat trilla in på bloggen förmodligen känner igen sig rätt snart. Men jag tror inte att det är många som varit hemma hos mig som surfar runt bland pysselbloggar och därför skulle hamna på "Mitt hem är min borg".

Till dig som besöker bloggen vill jag säga Välkommen! Hoppas att du, oavsett om du känner mig i verkligheten eller via bloggen, känner dig välkommen och vill återkomma. Dina kommentarer värmer.

2 kommentarer:

  1. Exakt så känner jag också. Även om jag använder mitt namn och så. Det är bara min närmsta familj som vet om att jag bloggar. Tycker det är skönt att ha bloggen för mig själv :) Då blir det exakt så som jag själv vill! Kommer också ha ett jobb där jag träffar mkt folk (när jag väl får ett he he) och skulle inte vilja att de kunde läsa om mig.

    Du får lägga upp om du provar läppceratet. Kan verkligen rekommendera det :)

    SvaraRadera
  2. Samma här. Håller mig lite anonym för familj och vänner. Lite roligare att de som läser bloggen gör det för bloggens skull och inte för att de känner mig. Bloggen är mitt andningshål. Önskar dig en skön söndag/Lisa

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!